Grasrotandelen

Organisasjonsnummer: 993 973 246

Alle Zero Pistolklubb-medlemmer, venner og kjente oppfordres til å støtte Zero Pistolklubb gjennom Norsk Tippings Grassrotandel.

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i ZERO PISTOLKLUBB!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 7 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening.

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver!

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, verv dine familiemedlemmer og venner og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg ORGANISASJONSNUMMERET over og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

2. SMS: GRASROTANDELEN 993973246 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no

Her kan man følge med på opptjente grasrotmidler og antall spillere tilknyttet Zero Pistolklubb.